Sabine Smit

Mijn passie voor fotografie is al vroeg begonnen: al van jongs af aan heeft mijn moeder mij uitgedaagd om de beste compositie voor een foto te bepalen. Sindsdien heb ik dit nooit meer losgelaten.

Op vakantie net even die felle rode klaproos vastleggen in een mooi weids veld in Frankrijk. Toen nog met een ouderwets fotorolletje, tegenwoordig met de systeemcamera Sony A7 Mark 3.

Mijn kracht ligt met name in de veelzijdigheid van mijn portfolio. Ik zie het als een uitdaging om de juiste compositie en setting te creëren voor de perfecte foto, wat resulteert in de juiste sfeer en uitstraling in iedere situatie.

Door mijn interesse voor reizen, andere landen en culturen, werd fotografie al snel een groot onderdeel van mijn leven. Maar ook in ons eigen land zijn er genoeg plekken die ik door fotografie steeds meer ben gaan waarderen.

Na diverse cursussen en workshops, ga ik nergens meer heen zonder mijn camera. Overal waar ik ben zie ik een foto. Liever een foto te veel dan te weinig. Dit is dan ook mijn doel tijdens fotograferen: alle waardevolle momenten vastleggen die samen een mooie herinnering vormen. Een cliché maar waar, een foto zegt meer dan 1000 woorden. Continue ben ik op zoek naar hét perfecte plaatje.

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en resultaat te zien. Maar het allerbelangrijkste is dat jij meer dan tevreden bent met het resultaat. Waar ik ook van houd is reizen, salsa dansen en Italiaans eten en drinken.

Graag maak ik persoonlijk kennis om de mogelijkheden te bespreken!

%d bloggers liken dit: