Reviews

Inge Wateler
“In april 2018 heeft Sabine ons gezin en dikke buik gefotografeerd in een parkje dichtbij ons huis. We wilden graag wat spontane en gezellige foto’s van ons 3tjes met mijn dikke buik. Hierin zat een nieuw zusje voor onze dochter van 9. Een hele spannende en blije periode voor ons maar ook onze dochter. Zij wilde altijd al graag nog een zusje. Zij had zelf ook ideeën qua foto’s en Sabine speelde hier goed op in. Ze is erg geduldig en neemt dus de tijd. En de foto’s spreken dus eigenlijk voor zich. We voelden ons ook erg gemak bij Sabine. Ze had zelf ook leuke ideeën. Ik zou zeggen, ga zo door Sabine, je hebt veel talent!”

Donika Tsaneva
“My first encounter with Sabine as a photographer was a few months ago when I have asked her to take a professional photoshoot of me for my CV and LinkedIn. Sabine was extremely helpful in making me feel comfortable in front of the camera and in discussing different options that are suitable for these type of pictures. I’m more than happy with the qualiy of the pictures she had made! Thank you for that! Great work :)”

Kelly en Jeroen van der Zeijde
“Sabine fotografeert op een spontane wijze en zorgt ervoor dat je jezelf kunt zijn voor de camera. Haar stijl is te omschrijven als spontaan, ongedwongen en modern. Tijdens onze bruiloft heeft Sabine geen moment gemist en toch hebben wij haar amper gezien. Sabine beweegt onopvallend rond maar staat altijd op de juiste plek. Vaak met een creatieve kijk op compositie, invalshoek en de omgeving. Mede dankzij de foto’s van Sabine kunnen wij terugblikken op een mooie dag.”

Kristel & Mikel
“Leuke zwangerschapshoot bij Sabine gedaan! Veel leuke ideeën voor poses en ze stelde mij en mijn vriend helemaal op ons gemak. Het eindresultaat is supermooi en mijn dikke buik is vereeuwigd!”

Miguel Smit, FILMEDIT.tv
“Sabine haar enthousiasme, oog voor detail en streven naar perfectie zorgt voor prachtige resultaten. Foto’s komen tot leven en de kleuren spatten van je scherm af. Meedenken en service met een lach maakt het voor ons erg fijn om samen te werken met Perfect Shots.”

Denise van Gerven
“Sabine onderscheidt zich met haar eigen creatieve en spontane stijl en voor haar is een opdracht pas klaar als ze het perfecte plaatje heeft gemaakt.”

 

%d bloggers liken dit: